Tgrt Haber
12 Ağustos 2021 21:26

Bilgisayar mühendisi evinde ölü bulundu

Antalya'da erkek arkadaşından iki gündür haber alamayan kadın ekiplere haber verdi. Eve girildikten sonra bilgisayar mühendisi olan Mehmet Bayrakçı'nın cansız bedenine ulaşıldı.

Bilgisayar mühendisi evinde ölü bulundu
Bilgisayar,Antalya,Mühendis

Antalya'da 4 katlı bir apartmanın 3. kattaki dairesinde yaşayan bilgisayar mühendisi Mehmet Bayrakçı'dan (40) iki gündür haber alamayan kız arkadaşı, arkadaşlarından yardım istedi. Evin klimasının çalışması ve Bayrakçı'nın otomobilinin de park halinden olması nedeniyle polise haber verildi.

CANSIZ BEDENİ İLE KARŞILAŞTILAR

Olay yerine gelen polis ekipleri evin kapısını açtıklarında, Bayrakçı'nın cansız bedeniyle karşılaştı. Polis ekiplerinin incelemesinin ardından cenaze, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Şeker ve tansiyon hastalığı bulunan Bayrakçı'nın yalnız yaşadığı öğrenildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...