Tgrt Haber
06 May 2021 20:04

Bina çökerken son anda kurtuldular

Zeytinburnu’nda boşaltılan binanın çökme anları kameralara yansıdı. 5 katlı binanın başka bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde son anda bir kadın ve kedinin kurtuluşu yansıdı.

Bina çökerken son anda kurtuldular
Bina,Çökme,Zeytinburnu

Zeytinburnu Sümer Mahallesi 27/2 sokakta bulunan, boşaltılan 5 katlı Hilal Aparmanı, saat 10:30’da büyük bir gürültü ile çöktü. Binanın çökmesinden sonra çok sayıda ekip olay yerine sevk edildi. Binanın çökmesinden sonra yetkililer binada kalanların nüfus bilgilerine ulaşarak aradı ve enkazın altında kimsenin olmadığı belirlendi. Yeni görüntüler ortaya çıktı.

SON ANDA KURTULDULAR
Binanın yıkılma anına ilişkin yeni görüntülere ulaşıldı. Görüntülerde yıkılma anına ilişkin bir kadının ve kedinin son anda kaçışları ve çaresizlikleri kameralara yansıdı. Kadın kafasını ellerinin arasına koyarak korku dolu bir şekilde kendini korumaya aldığı gözüküyor. Görüntülerde binanın yıkılmasının ardından kadın toz bulutu arasında kalırken, olay yerine gelen bir çok vatandaş ekipleri aradığı görüntülere yansıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...