Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Aralık 2019 22:30

Binanın çatısı yandı, o elbiselerini kurtarma derdine düştü

Bağcılar'da bir binanın çatısında çıkan yangın paniğe neden olurken, bir bina sakininin yangını bırakıp elbiselerini kurtarmaya çalışması görenleri şaşkına çevirdi.

Binanın çatısı yandı, o elbiselerini kurtarma derdine düştü
çatı yangını,,Bağcılar,

Akşam saatlerinde Bağcılar Merkez Mahallesi 690 Sokak’ta bulunan 4 katlı binanın çatısında çıktı.

Alevleri gören mahalle sakinleri sokağa döküldü

Sobalı olduğu öğrenilen bir binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Binanı çatı katında alevlerin yükseldiğini gören mahalle sakinleri sokağa döküldü. İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangına müdahale etti.

İtfaiye söndürmeye, o elbiselerini kurtarmaya çalıştı

Yangının çıktığı binanın içinde yaşayan bir kişi, iki üst katta yangın olduğu halde umursamadan balkonunda bulunan elbiselerini topladı. Balkonda ipe asılı elbiselerini toplayan kişi ardından içeri girdi. Bina sakinin yangını umursamadan elbiselerini toplaması ise görenleri şaşkına çevirdi.

Binanın çatısı yandı, o elbiselerini kurtarma derdine düştü

Yangın itfaiye ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından kontrol altına alınarak söndürülürken, çatıda maddi hasar meydana geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...