Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 May 2021 07:08

Bipolar genç dehşet saçtı canına kıydı

Bipolar hastası olan şahıs Trabzon’da dehşet saçtı. Ortahisar ilçesinde tabanca ile çarşıda rastgele ateş açan 30 yaşındaki şahıs aynı silahla canına kıydı...

Bipolar genç dehşet saçtı canına kıydı
trabzon,,intihar,

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde Dehşete düşüren bir olay yaşandı. Çarşının ortasında silahını belinden çıkartıp rastgele ateş etti. Polislerin peşine düştüğü bipolar hastası son olarak kendini vurarak canına kıydı.

SOKAKTA RASTGELE ATEŞ AÇTI

Bipolar bozukluk hastası olduğu belirtilen Saim S. adlı 30 yaşındaki kişi çarşıya gelerek belinden çıkardığı silahı peş peşe ateşledi.

POLİSLERİ GÖRÜNCE KAÇTI

Kısıtlama nedeniyle yoğun olmayan çarşıdan gelen silah sesleri üzerine Çarşı Merkez Amirliği’ndeki polisler harekete geçti. Polisleri karşısında gören şahıs ise kaçmaya başladı.

KENDİNİ VURDU

Kaçarken de ateş etmeye devam eden şahıs PTT merkezi önünde kendisini karnından vurarak yaraladı.

Ağır yaralanan Saim s. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastanesine kaldırıldı. Ancak doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...