Tgrt Haber
06 Ekim 2021 15:33

Bir çocuğunu vermemek için 4 çocuğunu rehin alıp evi ateşe verdi

Antalya'da bir çocuğu devlet korumasına alınan anne, Sosyal Hizmetler görevlilerine direnerek 4 çocuğunu birden rehin aldı. Bütün çocuklarının alınacağını zanneden kadın, çocuklarıyla birlikte içinde olduğu evi ateşe verdi.

Bir çocuğunu vermemek için 4 çocuğunu rehin alıp evi ateşe verdi
antalya,,sosyal hizmetler,,rehin,,yangın,

Antalya’nın Alanya ilçesinde devlet korumasına alınan bir çocuğu polis memurları eşliğinde almaya giden Sosyal Hizmetler görevlileri, annenin direnişiyle karşı karşıya kaldı.

4 çocuğunun da alınacağını zannederek görevlilere kapıyı açmayan kadın,  çocukları rehin alarak evi ateşe verdi. Çıkan yangında 2 muhabbet kuşu telef olurken anne ve çocuklara zarar gelmedi.

ÇOCUKLARI BIÇAKLA REHİN ALDI

Alanya ilçesine bağlı Hacet Mahallesinde meydana gelen olayda, hakkında devlet koruması olan bir çocuğu polis nezaretinde almaya gelen Sosyal Hizmetler görevlilerini gören anne sinir krizi geçirdi.  4 çocuğunun da alınacağını sanan anne (N.T.), çocukları bıçakla rehin aldı.

Bir çocuğunu vermemek için 4 çocuğunu rehin alıp evi ateşe verdi

ÇOCUKLARI GÖREVLİLER KURTARDI

Polisin ikna çabalarına karşılık vermeyen ve kapıyı açmamakta ısrar eden anne, evi ateşe verdi. 4 çocuğu polis ekipleri ve Sosyal Hizmetler görevlileri evden çıkardı. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın kontrol altına alındı.

Öte yandan, çıkan yangında kafesin içerisinde bulunan iki muhabbet kuşu yanarak telef oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...