Tgrt Haber
06 Aralık 2021 07:23

İntihar mı cinayet mi? Bir günde dört gencin şüpheli sonu

Kimi köprüden düşüp öldü, kiminin cesedi denizden çıktı. Dört genç, şüpheli bir şekilde can verdi. Polis, bu dört benzer vakayı araştırıyor.

İntihar mı cinayet mi? Bir günde dört gencin şüpheli sonu
istanbul,antalya,,kahramanmaraş,,ölüm,,polis,

İkisi İstanbul, biri Antalya biri de Kahramanmaraş olmak üzere bir günde 4 genç hayatını kaybetti. Gençlerin ölümü şüphe çekerken polis benzer dört vakayı araştırıyor.

İSTANBUL’DA SAHİLE ERKEK CESEDİ VURDU

İstanbul Maltepe Yalı Mahallesi sahilindeki kayalıklarda dün 12.30 sıralarında bir erkek cesedi bulundu. Bunun üzerine bölgeye güvenlik güçleri sevk edildi. Kayalıklara sıkışan ceset, kıyıya çıkarıldı. Cenaze, kime ait olduğu ve ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İntihar mı cinayet mi? Bir günde dört gencin şüpheli sonu

DERSE DİYE GİTTİ CENAZESİ BULUNDU

İstanbul Büyükçekmece Gölü Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü yakınlarında dün 20 yaşındaki Elif T’nin cesedi bulundu. Genç kızın yakını “Elif üniversiteye hazırlanıyordu. Dershaneye gitmek için evden çıktı, bir daha gelmedi. İntihar edecek biri değildi. Cinayet olduğunu da düşünmüyoruz. Fotoğraf çekilirken köprüden düşmüş olabilir” dedi.

İntihar mı cinayet mi? Bir günde dört gencin şüpheli sonu

ŞIRNAK’TA KAYBOLDU ANTALYA’DAN ÖLÜSÜ GELDİ

Antalya Muratpaşa ilçesi Yavuz Özcan Parkı’nda sahil güvenlik ekipleri, kıyıdan yaklaşık 100 metre açıkta Şırnak’ta öğretmenlik yapan Hamza Yılmaz’ın (28) cesedine rastladı. Batman’da yaşayan ailesinin 14 Kasım’da kendisi için kayıp ihbarında bulunduğu öğrenildi. Yılmaz’ın en son 3 Aralık’ta Ankara’dan otobüs bileti aldığı tespit edildi.

İntihar mı cinayet mi? Bir günde dört gencin şüpheli sonu

GENÇ KIZIN HAYATI İNŞAATTA SONLANDI

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesine bağlı Tekerek Mahallesi, 25. Sokak’taki bir inşaat bahçesinde ceset görenler polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, ölen kişinin Ulviye Bilgi Emlik olduğu tespit etti. Kızın inşaat hâlindeki binanın 10’uncu katında eşyaları bulundu. H

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...