Tgrt Haber
11 Eylül 2021 11:45

Bir haftadır kayıp olan adamın cesedi denizde bulundu

Küçükçekmece'de 4 Eylül'den bu yana kayıp olan Ahmet Çetin'in Beylerbeyi'nde cesedi bulundu. Detaylı incelemenin ardından polis ekipleri, Çetin'in intihar ettiğini belirledi.

Bir haftadır kayıp olan adamın cesedi denizde bulundu
ahmet çetin,,dere,,arkadaş,,intihar,

Küçükçekmece'de 4 Eylül tarihinden bu yana hakkında kayıp ihbarı bulunan kendisinden haber alınamayan Ahmet Çetin'in cesedi Beylerbeyi'nde bulundu. Polis ekiplerinin yoğun çalışması üzerine Çetin'i en son gören arkadaşı gözaltına alınırken ifadesinin ardından suçsuz olduğu belirlendi. Bunun üzerine ekipler, 24 yaşındaki Çetin'in dereye kendisinin atladığını tespit etti.

4 Eylül tarihinden beri kendisinden haber alınmayan 24 yaşındaki Ahmet Çetin'in akrabaları, Küçükçekmece'de polise giderek kayıp başvurunda bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Ekiplerin çalışmalarıyla, Çetin'in eşyaları Küçükçekmece'deki Hasanoğlu Deresi'nde bulundu. Polis, olayın aydınlatılması için çalışmalarını sürdürmeye devam etti.

AÇIKLAMALARI ÇELİŞKİLİ BULUNDU

Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları sürerken, Ahmet Çetin'i son gören kişi olduğu öğrenilen Murat K. isimli arkadaşı bir televizyon programına bağlanarak olayla ilgili açıklamada bulundu. Murat K.'nin açıklamalarını çelişkili bulan Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, şahsı gözaltına alarak Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürdü.

DEREYE KENDİ İSTEĞİYLE ATLADI

Burada sorguya alınan Murat K., Ahmet Çetin ile alkol aldıklarını, arkadaşının bir anda üzerini çıkarıp dereye atladığını iddia etti. Murat K.'nin ifadesinin devamında, ailesinin ne tepki vereceğini bilmediği için olayı kimseye anlatmadığını söylediği öğrenildi. Kayıp Şahıslar Büro Amirliğine bağlı ekipler, eldeki bilgilerin ve ifadelerin incelenmesi, olayla ilgili yapılan çok yönlü çalışmalar sonucu Ahmet Çetin'in dereye kendi isteği ile atladığını tespit etti. Olaya ilişkin polisin incelemesi sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...