Tgrt Haber
11 Kasım 2021 15:37

Bir kadın cinayeti daha! Sokak ortasında katledildi: Geriye aldığı ekmekler kaldı

​Bahçelievler’de 31 yaşındaki genç kadın boşanma aşamasındaki kocası tarafından sokak ortasında bıçaklanarak katledildi.

Bir kadın cinayeti daha! Sokak ortasında katledildi: Geriye aldığı ekmekler kaldı
cinayet,,​Bahçelievler,kadına şiddet,

Bahçelievler Kocasinan Merkez Mahallesinde 2 çocuk annesi 31 yaşındaki Hanife Demirci boşanma aşamasındaki kocası Mehmet Demirci tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

DEFALARCA BIÇAKLADI

11 yıldır evli olan ve çocuklarıyla beraber eşinden 2 aydır ayrı yaşayan Hanife Demirci, sabah saatlerinde çocuğunu okula bıraktı. Okul önüne gelen kocası Mehmet Demrici, bir süre eşi Hanife Demirci ile konuşarak yürümeye başladı. Genç kadın evine doğru giderken boşanma aşamasındaki eşiyle tartışmaya başladı. Bu sırada yanında getirdiği bıçakla genç kadını defalarca bıçaklayan Mehmet Demirci, bıçağı atarak olay yerinden kaçmaya çalıştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken yaralı kadın kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ekipleri katil zanlısı kocayı kısa sürede yakalayarak gözaltına alırken suç aleti bıçak da olay yerinde polis ekiplerince ele geçirildi.

GERİYE ALDIĞI EKMEKLER KALDI

Yapılan inceleme ve araştırmada, şahısların 11 yıldır evli oldukları ve  son 2 aydır ayrı yaşadıkları öğrenildi. Olaydan geriye ise kadının elindeki ekmek bulunan poşetin kaldığı görüldü.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...