Tgrt Haber
26 Aralık 2021 18:00

Bir pitbull faciası daha! 13 yaşındaki çocuk yaralandı

Denizli’de pitbull cinsi köpeğin saldırdığı 13 yaşındaki yabancı uyruklu çocuk yaralandı. Çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken tedavisinin ardından taburcu edildi.

Bir pitbull faciası daha! 13 yaşındaki çocuk yaralandı
Denizli,pitbull

Türkiye  Gaziantep’te pitbull cinsi iki köpeğin 4 yaşındaki Asiye Ateş’e saldırmasını konuşurken yeni pitbull saldırısı haberi Denizli’den geldi.  Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen pitbullun saldırısına uğrayan İran uyruklu 13 yaşındaki Armin Darban Jafeti, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

KÖPEĞİN SAHİBİ GÖZALTINA ALINDI

Kasık bölgesinden yaralanan ve hayati tehlikesi bulunmayan çocuk, tedavisinin ardından taburcu edildi. Olayın ardından çalışma başlatan polis, köpeğin sahibi İran uyruklu M.A'yı (24) gözaltına aldı. 

“YAN KOMŞUNUN BAHÇESİNE SIĞINDIM”

Armin Darban Jafeti, gazetecilere yaptığı açıklamada, köpeğin saldırısına uğradığı için çok korktuğunu belirterek, "Arkadaşımın evinden geliyordum. Aşağıdaki çöp kovasının orada adam köpeğine yemek verecekmiş. Köpek salınmıştı ve hiçbir önlemi yoktu. Köpek, ilk kedileri kovaladı. Ondan sonra hemen üzerime geldi. Üzerime zıpladı ve ayağımı çektiğim için çok ısırmadı. Hemen yan komşuların bahçesine sığındım." diye konuştu.

Bir pitbull faciası daha! 13 yaşındaki çocuk yaralandı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...