Tgrt Haber
14 Eylül 2021 10:45

Bisikletle dünya turu yaparken Elazığ’da bıçaklanan Japon turistin görüntüleri çıktı

Japonya’dan bisikletiyle dünya turuna çıkan ve kamp yaptığı Elazığ’ın Sivrice ilçesinde dişini fırçalarken bıçaklanan Shogan Kameda’nın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Bisikletle dünya turu yaparken Elazığ’da bıçaklanan Japon turistin görüntüleri çıktı
elazığ,japon,bisiklet

Yaklaşık 12 sene önce bindiği bisiklete ile dünya turuna çıkan Japon vatandaşı Shogan Kameda, farklı ülkeleri gezdikten sonra Türkiye’ye geldi. Kameda, kamp için Elazığ’ın Sivrice ilçesine geldi. Dişlerini fırçalarken, bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Kameda, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından bir anda kent gündemine oturan Kameda'nın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüde Kameda'nın Türk insanı ve Elazığlılardan övgü dolu sözlerle bahsettiği görülürken, "Palulular nasıl insanlar" sorusuna, "On numara" yanıtıyla dikkat çekti. Kameda ayrıca seyahatleri boyunca Elazığlılardan birçok ikram gördüğünü, gerek yiyecek ve içecek gerekse de konaklama konusunda Elazığlıların kendisine yardım ettiğini belirtiyor. Shogan Kameda’yı vuran şüpheli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak ve cezaevine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...