Tgrt Haber
17 Haziran 2019 10:03

Bodrum düzensiz göçmenleri taşıyan tek ne battı: 31 yaralı, 8 ölü

Bodrum açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan tekne battı, 31 kişi kurtarıldı, 34 metre derinlikte bulunan teknede ölen göçmenler olduğu öğrenildi.

Bodrum düzensiz göçmenleri taşıyan tek ne battı: 31 yaralı, 8 ölü
Tekne battı

Sondakika! Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında batan teknede 8 düzensiz göçmenin cesedine ulaşıldı.

Bodrum açıklarında batan teknedeki 31 düzensiz göçmen kurtarıldı, kaybolan kişileri arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Alınan bilgiye göre, Hüseyin Burnu önlerinde düzensiz göçmenlerin bulunduğu teknenin battığı ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sahil güvenlik ekibi ile 2 sahil güvenlik botu, bir sahil güvenlik dalış timi ve bir sahil güvenlik helikopteri sevk edildi.

Çalışmalar sonucu 31 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Göçmenlerin yaklaşık 40 kişi olduklarını söylemeleri üzerine 34 metre derinlikte bulunan teknedeki kayıp kişileri arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında kaçakları taşıyan tekne battı. 31 kişi kurtarıldı, 8 göçmenin cansız bedenlerine ulaşıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...