Tgrt Haber
10 Ocak 2022 20:53

Bodrum’u sel vurdu! Sokak hayvanları boğuldu

Muğla’da etkisini gösteren sağanak ve dolu sonrası onlarca ev sular altında kalırken sokak hayvanları ise sel sularında boğularak öldü.

Bodrum’u sel vurdu! Sokak hayvanları boğuldu
bodrum,,sel,,facia,,yol,,muğla,

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 2 gündür etkisini gösteren sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Sağanağın kuvvetli olduğu bölgelerde onlarca ev sular altında kalırken vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı. Vatandaşlar selden etkilenen evlerini temizlemeye çalışırken birçok ev ve iş yerlerine su bastı. Evlerinin yaklaşık 1 metre su basan vatandaşlar balkon duvarlarını yıkarak suları tahliye etti. Şiddetli yağmur nedeniyle bazı yolların asfaltları ve kaldırım taşları yerinden söküldü.

HAMİLE KADININ SANCISI TUTTU

İslamhaneleri Mahallesinde bir hamile kadın evinin su basması nedeniyle sancısı tutarak hastaneye kaldırıldı. Yeni doğan bir bebek ise hastaneden çıkar çıkmaz çamur dolu evine götüren annesi zor anlar yaşadı. Sel sularından etkilenen sokak hayvanları ise boğularak hayatını kaybetti.

Bodrum’u sel vurdu! Sokak hayvanları boğuldu

Bodrum’u sel vurdu! Sokak hayvanları boğuldu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...