Tgrt Haber
01 Temmuz 2021 22:20

Kan donduran cinayet: Öldürüp 13 parçaya ayırmışlar

Sakarya’da 2 köpeğin insanlara ait kemikleri bulup sahibinin evine getirmesiyle ortaya çıkan cinayette, çöp poşetine konulan 1’i kadın 2 kişinin cesedi bulunmuştu. Kan donduran cinayette yeni detaylar ortaya çıktı. Bulunan erkek ve kadın cesetlerinin toplam 13 parçaya ayrıldığı, başlarının ise bulunamadığı öğrenildi.

Kan donduran cinayet: Öldürüp 13 parçaya ayırmışlar
sakarya,cinayet

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde köpeğin ağzında insan uzvu görülmesi üzerine yapılan aramada bulunan erkek ve kadın cesetlerinin toplam 13 parçaya ayrıldığı, başlarının ise bulunamadı. Cesetlerin testere veya kesici aletle parçalara ayrıldığı belirlenirken, polis ölen kişilerin kimliklerinin parmak izi ile belirlemeye çalışacak. 

13 PARÇAYA AYRILAN CESETLERİN BAŞLARI BULUNAMADI

Kırkpınar Mahallesi'nde bir köpeğin ceset parçası taşıdığının görülmesi üzerine durum polise bildirildi. Polis ekiplerince mahallede yapılan incelemede Bağdat Caddesi Çimen Sokak'taki arazide toprağa gömülü ceset parçaları bulundu. İş makinesi yardımıyla toprak kazılarak çıkarılan ve iki kişiye ait olduğu değerlendirilen ceset parçaları, olay yeri ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'ndeki otopsi merkezine kaldırıldı. Cinayete ilişkin kan donduran yeni detaylar ortaya çıktı. Cesetlerin 13 parçaya ayrıldığı ve başlarının ise bulunmadığı ortaya çıktı.

“AKŞAM KARANLIĞINDA FARK EDEMEDİK”

Arazide gezen köpeğinin kesik bir ayak bulduğunu fark eden uzman psikolog Zeynep Serbes, durumu polis ekiplerine bildirdiklerini ve olay yeri inceleme ekiplerinin geldikten sonra parçalanmış halde 2 cesedin bulunduğunu dile getirdi. Bölgede yoğun bir kokunun olduğunu aktaran Serbes, "İki tane köpeğim dün akşam bölgeden gelen yoğun kokunun üzerine gitmişler ve bizim kapının önüne kemik bırakmışlar. Normal şartlarda ben de köpeklerime kemik veriyorum, onlar tok olduğu zamanlarda verdiğimiz kemiği gömüyor, sonrasında çıkarıp yiyorlar. Ama bu kemiği gömmemişler, bizde akşam karanlığında fark edemedik. Sabah komşumuzun fark etmesiyle hemen durumu emniyete haber verdik. Polisler olay yerine geldiklerinde köpekleri tekrar serbest bıraktık. Sonrasında köpekler, kokunun üzerine tekrar yoğunlaşınca polis ekipleriyle birlikte cesetleri buldular" dedi.

Kan donduran cinayet: Öldürüp 13 parçaya ayırmışlar

“CESETLER BULUNMADAN ÖNCE KÖTÜ KOKU VARDI”

Cesetler bulunmadan önce de bölgeden kötü kokuların geldiğini ifade eden Serbes, "Ben arkadaşımla da yürüyüş yapıyordum çok pis bir koku geliyordu. Buralarda kediler vardı ve onların öldüğünü, bu sebeple de kötü kokunun geldiğini düşündük. Aklımıza hiç böyle bir olay olacağı gelmedi. Zaten cesetleri iki tane çöp poşetinin içerisin de bulduklarını söylediler" sözlerine ekledi.

Kan donduran cinayet: Öldürüp 13 parçaya ayırmışlar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...