Tgrt Haber
13 Ocak 2022 12:24

‘Beni kimse reddedemez’ deyip eski eşini jelle yaktı

Ordu'da bir kadın boşandığı eşi tarafından üzerine yanıcı madde dökülerek yakıldı. Ağır yaralanan kadın, hastanede tedavi altına alındı. Eşini yakan adam gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

‘Beni kimse reddedemez’ deyip eski eşini jelle yaktı
ordu,,kadına şiddet,

Boşandığı eşini takip etti. Yanıcı madde dökerek canına kast etti. Genç kadın ağır yaralandı. Olay, Ordu'nun Fatsa ilçesinde yaşandı. 2 çocuk annesi Elvan Sözkesen, 10 yıllık eşi Erkan Emiroğlu'dan kendisine şiddet uyguladığı için 5 ay önce boşandı.

Boşandığı eşinin kendisini tehdit etmesi üzerine adliyeye giderek şikayette bulundu. Uzaklaştırma kararı için adliyeye gidecekti. Evinden çıkan kadın, bu sırada kendisini takip eden eski eşi ile karşılaştı.

KOMŞULARINA SIĞINDI ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Eski eşi kadının yanına gelerek su istedi. Yanında getirdiği jel tutuşturucuyu kadının arkasından üzerine dökerek ateşe verdi. Alevler içinde kalan genç kadın çığlık atarak komşularından yardım istedi. Su dökülen kadın ölümden döndü.

‘Beni kimse reddedemez’ deyip eski eşini jelle yaktı

" 'YA BENİMSİN YA TOPRAĞIN' DİYORDU"

Tedaviye alınan Elvan Sözkesen, eşinin sürekli kendisine şiddet uyguladığını belirterek yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Sözkesen, "5 ay önce ayrıldık. Tekrar benimle evlenmek istiyordu. Kabul etmediğim için sürekli beni tehdit ediyordu. Bugün de uzaklaştırma kararı için adliyeye imza atmaya gidecektim. Daire kapısının merdiveninde karşıma çıktı. Su istedi. Ben onu içeri almadım. Merdivende kaçmaya başlayınca arkamdan üzerime sıvı bir şey attı. Sonra da bir şey alevlendi. Çığlığımdan komşular açtı kapıyı. Onlar beni banyoda söndürdü. 'Kimse beni reddedemez' diyordu. 'Ya benimsin ya toprağın' diyordu. Tehdit ediyordu. Bu kadarını da yapacağını tahmin etmemiştim. İnsan iki çocuğuna acımaz mı? Onların annesini nasıl ortadan kaldırmak ister. Nasıl caniliktir bu" dedi.

Polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Hastaneye kaldırılan Elvan Sözkesen ilk müdahalesinin ardından hayati tehlike olduğu için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık merkezine sevk edildi. Polis olaydan sonra kaçan saldırganı yakalayarak gözaltına aldı.

YENİDEN BARIŞMAK İSTEDİĞİ İDDİASI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve eski karısı ile yeniden barışmak istediği için kendisini sürekli rahatsız ettiği iddia edilen Erkan Emiroğlu, alınan sağlık raporunun ardından Fatsa Adliyesi’ne sevk edildi. Basın mensuplarının sorusuna ise cevap vermeyen Emiroğlu’nun adliyedeki sorgusu sürüyor.
Elvan Sözkesen’in hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

‘Beni kimse reddedemez’ deyip eski eşini jelle yaktı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...