Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Eylül 2021 10:32

Boşanma aşamasında eşine kızdı: Donmuş cesetleri çaldı

Rusya'da bir çiftin boşanma aşamasındaki kavgaları şoke eden bir hırsızlığa evrildi. Eşlerden biri, diriltilme umuduyla servet ödenip saklanan dondurulmuş cesetleri çaldı.

Boşanma aşamasında eşine kızdı: Donmuş cesetleri çaldı
rusya,ceset,boşanma

Rusya'da servet ödenerek kriyojenik olarak ileride diriltme umuduyla dondurulan cesetler, boşanma aşamasındaki çiftin arasında inanılmaz bir hırsızlık hikayesine dönüştü. 59 yaşındaki Valeria Udalova ve 41 yaşındaki Manila Medvedev çifti kriyojenik tesiste ileride uygun bilimsel şartlar sağlandığında yeniden hayata döndürülmek istenen insan ve hayvanların cesetlerini saklıyorlardı. 

CESETLERİ VE İNSAN BEYİNLERİNİ ÇALDI

İkili boşanma kararı aldıklarında aralarında kriz çıktı ve Valeria Udalova ekibiyle beraber cesetlerin buldunduğu tesise girerek donmuş cesetleri saklayan dev tankların içindeki nitrojeni boşalttı. Ardından da cesetleri ve insan beyinlerini alıp komyona yükledi.

Dailymail'in haberine göre, tesis çalışanlarının polise ulaşmasının ardından Valeria ve ekibinin araçları yolda durduruldu. Polisler, ilerde 'hayata döndürülmek' umuduyla saklanan ve birçok insanın servet ödediği cesetleri geri aldı. Fakat taşıma esnasında dökülen nitrojen nedeniyle cesetlerin ısınmaya başladığı bu yüzden de ciddi zarar gördüğü ortaya çıktı.

CESETLERİ BÖLÜŞEMEDİLER

Yaşanan bu ilginç olayın devamında ise hem Manila hem de dondurulmuş cesetleri çalan Valeria, meşru sahipleri olduğunu iddia etti. Valeria ''Medvedev'in hikayesi tam bir yalan. Her zaman benim oldukları için kalıntıları asla çalmadık. Bunu kanıtlayacak tüm belgelere sahibim'' dedi.

Polis iki tarafında iddialarını araştırırken boşanma aşamasındaki çift, donmuş insan cesetlerinin yanı sıra onlarca köpek ve kedinin cesetlerinin de 'bütünlüğünü' garanti etmesini istedi.

Rusya'daki kriyojenik şirketin 81 donmuş insan cesedine, 47 hayvan cesedine ve yaklaşık 500 kişinin daha öldüklerinde dondurulmaları için sözleşme imzaladığı ortaya çıktı. Öte yandan vücut dondurarak saklamanın bedelinin 26 bin Pound, sadece insan beyninin saklanmasının ise 11 bin Pound olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...