Tgrt Haber
27 Ekim 2019 19:07

Boşanma aşamasındaki eşini sonra kendini vurdu

Aydın'ın Didim ilçesinde eşiyle boşanma sürecinde olan şahıs önce eşini, sonra da kendisini vurarak yaşamına son verdi.

Boşanma aşamasındaki eşini sonra kendini vurdu
saldırı,,cenaze,

Yeni Mahalle 840 sokak Elif Apartmanı birinci katında, eşinin açtığı boşanma davası sebebiyle konuşmak için eve gelen ve inşaat işlerinde çalıştığı öğrenilen Adnan Dal (56), eşi Saniye Dal (50) ile tartıştı.

Bacağından yaraladı

Tartışmanın ardından Adnan Dal, yanında getirdiği pompalı tüfekle eşine ateş ederek bacağından yaraladı. Dal, daha sonra tüfeği boğazına dayayarak olay yerinde yaşamına son verdi.

Boşanma aşamasındaki eşini sonra kendini vurdu

Olay yerinde hayatını kaybetti

Tüfek sesini duyan komşular ve çevredeki esnaflar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerinde gelen sağlık ekipleri bacağından yaralanan Saniye Dal’a ilk müdahaleyi yaparak hastaneyi kaldırırken, Adnan Dal’ın ise yaşamını kaybettiğini belirledi.

2 çocuk sahibiydiler

Didim Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapılan Saniye Dal, Söke Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaşamına son veren Adnan Dal’ın ise savcılık incelemesinin ardından cesedi Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Dal çiftinin 2 çocuğu olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...