Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Aralık 2021 13:15

Boşanma davasından çıktı, karısının kardeşi tarafından vuruldu

İstanbul’da boşanma davasından sonra karısının kardeşi tarafından pompalı tüfekle saldırıya uğrayan kişi hastaneye kaldırıldı.

Boşanma davasından çıktı, karısının kardeşi tarafından vuruldu
Polis,Boşanma davası,Pompalı tüfek,Saldırı

İstanbul’da Kartal Anadolu Adliyesi’ne gelen Özkan Ö., adliyeden çıktığı sırada karısının kardeşi tarafından pompalı tüfekli saldırıya uğradı.

Ardı ardına ateşlenen kurşunların hedefi olan Özkan A. yaralandı. Olaydan hemen sonra bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Öte yandan ,olay yerinde bulunan ve saçmaların isabet etmesi sonucu ayağından hafif şekilde yaralanan şüpheli Alican Ö.’nün babası Ali Ö. de hastaneye kaldırıldı.

GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından şüpheli Alican Ö. polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüpheli, ablası Burcu T. ile boşanma aşamasında olan Özkan Ö. isimli şahsı pompalı tüfekle vurduğunu itiraf etti. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...