Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Temmuz 2021 12:12

Boşanma davasına süslettiği arabayla gitti

Malatya'da 13 yıldır evli olduğu eşinden boşanmaya hazırlanan Murat Akdoğan, davaya "Çok mutluyum, boşanıyoruz" yazılı arabasıyla gitti.

Boşanma davasına süslettiği arabayla gitti
boşanma,dava,gelin arabası

Malatya'da görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. 

13 yıllık evliliğini sonlandırmak isteyen Murat Akdoğan adlı bir vatandaş, duruşma günü aracını gelin arabası gibi süsletti. Boşanacağı için büyük sevinç yaşayan Akdoğan, aracına "Çok mutluyum, boşanıyoruz" yazdırdı.

Boşanma davasına süslettiği arabayla gitti

"İNSAN BAZEN AYRILIRKEN DE MUTLU OLUYOR"

Duruşmanın görüleceği adliyeye bu arabayla gelen Murat Akdoğan, duruşmadan önce yaptığı açıklamada "İnsanların sadece evlenirken değil boşanırken de mutlu olacağını belirtmek için böyle bir tepkide bulundum. Yani insanlar sadece evlenirken mutlu olmuyor, bazen de ayrılırken mutlu oluyor" ifadelerini kullandı.

13 yıllık evliliğinde kötü dönemler geçirdiğini belirten Akdoğan, "Yaşadığım kötü günler geride kalıyor. Tüm evlenecek gençlere tavsiyem iyi düşünsünler. Tanımadan evlenmesinler. Allah kimsenin yuvasını bozmasın” diye konuştu. Malatya Adliyesi'nde görülen duruşmada mahkeme heyeti, 13 yıllık evli çiftin boşanmasına karar verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...