Tgrt Haber
08 Ağustos 2021 14:40

Boşanmak isteyen eşinin servis aracını kurşun yağmuruna tuttu

Sakarya'da 12 yıldır tanıdığı İ.K. ile 3 ay önce hayatını birleştirmesinin ardından hayatı kabusa dönen Sevil K., boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Kadının yaşadığı dehşet anları, çevredeki güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Boşanmak isteyen eşinin servis aracını kurşun yağmuruna tuttu
sakarya,,adapazarı,,kadına şiddet,,boşanma,,silahlı saldırı,

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde meydana gelen olayda, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından kurşuna dizilmek istenen Sevil K.'nın yaşadığı o anlar, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. İş yerinin önünde, içinde bulunduğu araçta silahlı saldırıya uğrayan kadın, şans eseri olaydan yara almadan kurtuldu.

Adapazarı ilçesinde ikamet eden ve 12 yıldır tanışıklığı bulunan İ.K. ile 3 ay önce evlenen 43 yaşındaki Sevil K., evliliğinin ilk günden itibaren eşiyle tartışmalar yaşamaya başladı. Yalnızca 3 ay sabredebilen Sevil K. eşine boşanmak istediğini söyledi. Bu karara sinirlenen koca İ.K. ise Sevil K.'yi, kendisini ve ailesini öldürmekle tehdit etti. Bunun üzerine polis merkezine giderek şikayetçi olan kadın, o esnada 2 aylık hamile olduğu bebeğini de kaybetti.

Boşanmak isteyen eşinin servis aracını kurşun yağmuruna tuttu

FAİL SERBEST KALDI

26 Temmuz Pazartesi günü ise çalıştığı işyerinden servis aracıyla giderken silahlı saldırıya uğrayan Sevil K., olaydan şans eseri yara almadan kurtuldu. Şirket aracı içindeyken ayrılmak istediği eşi İ.K.’nin saldırısına uğrayan kadın ve iş arkadaşları ve çalıştığı firmanın yakınlarında bulunan jandarma karakoluna giderek şikayetçi oldu. Sevil K., yaklaşık 1 ay önce de kardeşinin İ.K.’nin yeğeni tarafından silahlı saldırıya uğradığını iddia etti. Bu saldırıda ise fail olarak gözaltına alınan İ.K.’nin serbest kaldığını belirten Sevil K., sesini yetkililere duyurmak istediğini, duyuramadığı takdirde ise canından olacağını dile getirmişti.

Sevil K.’nin çalıştığı işyerinin önünde, boşanmak üzere olduğu eşinin silahlı saldırısına uğradığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde; İ.K.’nin hafif ticari araç ile bölgeye geldiği ve elindeki silah ile Sevil K.’nin içerisinde bulunduğu araca ateş açarak daha sonrasında ise uzaklaştığı görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...