Tgrt Haber
08 Ocak 2022 16:12

Böyle takım aşkı görülmedi! Oturduğu sokağın adını değiştirtti

Bursaspor fanatiği bir vatandaş, oturduğu sokağa tuttuğu takımın adını verdirdi. Görenlerin şaşkınlık geçirdiği sokağa, Türkiye’nin her yerinden Bursaspor severler geliyor.

Böyle takım aşkı görülmedi! Oturduğu sokağın adını değiştirtti
Bursaspor

Bursaspor fanatiği olan Şahap Gümüş isimli bir kişi, yaşadığı sokağın adını değiştirtti. Takımının bütün maçlarını Yalova'dan Bursa'ya giderek takip eden Gümüş'ün her anı Bursaspor'u anarak geçiyor. Çevresinde Gümüş'ün Bursaspor aşkını bilmeyen yok. Gümüş'ün oturduğu sokağın isminin bile tuttuğu takımın ismi olduğunu duyanlar şaşırıyor. Türkiye'nin farklı illerinden bu sokağı ve Şahap Gümüş'ü görmeye gelenler var.

SOKAĞA  BÜYÜK İLGİ 

Ziyarete gelen herkese Bursaspor'u anlatan Şahap Gümüş, "Türkiye'de ilk ve tek olan Bursaspor Sokağı'ndayız. Ben Bursasporluyum. Belediyedeki kardeşlerimiz oturduğum sokağın ismini Bursaspor Sokağı koydu. Benim ne kadar fanatik olduğumu biliyorlardı. Açılışını eski başkan Ali Karasu yaptı. Bu sokağı görmeye her yerden gelen oluyor. Takımımın her maçını takip ederim. Ben 10 yaşında Bursasporlu oldum. Şu an 69 yaşındayım. Desteklemekten hiç vazgeçmedim.  Artık burayı ziyarete gelenleri misafir ediyorum. Herkesi Bursaspor Sokağını görmeye beklerim" dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...