Tgrt Haber
10 Eylül 2020 11:39

Böyle uyarı görülmedi! Mezar taşına yazdılar

Aydın’ın Nazilli ilçesinde mermer işi ile uğraşan Halil İbrahim Demirci isimli esnafın, mezar taşına işlediği uyarı yazısı dikkat çekti. Demirci'nin 'Hayat eve sığar, bize iş çıkartmayın' yazısı ile pandemi kurallarına uyulması konusunda vatandaşları uyardı.

Böyle uyarı görülmedi! Mezar taşına yazdılar
hayat eve sığar,,mezar taşı

Sosyal medya sayfalarından paylaşım yapan Halil İbrahim Demirci, tüm dünyayı saran Covid-19 Koronavirüs ile mücadelede tüm uyarılara rağmen vatandaşların gereken hassasiyeti göstermediğini vurgulamak amacıyla özel bir mezar taşı hazırladı.

İş yerinin ön tarafına hazırlamış olduğu mermerden yapılma mezarı yerleştiren Demirci’nin bu hareketi başta komşuları olmak üzere oradan gelen-geçen herkesin dikkatini çekti. Yaptığı mezarı sosyal medya hesabından da paylaşan mermercinin duyarlılığı takdir topladı.

Mermerci, mezar taşındaki mesajında; “Hayat eve sığar. Bize iş çıkartmayın. Evde kal Nazilli. Dolar kuru zaten artıyor” ifadelerine yer verdi.

Böyle uyarı görülmedi! Mezar taşına yazdılar

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...