Tgrt Haber
19 Temmuz 2021 12:54

Bozcaada'da tepki çeken görüntüler! Parti sonrası çöplüğe döndü

Çanakkale'ye bağlı turizm cenneti Bozcaada'da yapılan parti sonrası sahil çöplüğe döndü. Belediye çalışanları, o manzarayı Twitter'dan paylaşarak, isyan etti.

Bozcaada'da tepki çeken görüntüler! Parti sonrası çöplüğe döndü
bozcaada,tatil

Ege'nin ikinci büyük adası, tatil ve turizm cenneti Bozcaada'ya binlerce kişi bayram tatili nedeniyle akın etmeye başladı. Turizm bölgelerindeki kalabalık gitgide artarken ortaya çıkan manzaralar görenleri isyan ettirdi. 

Bayram tatili henüz başlamamışken kalabalıklaşan Bozcaada'da sahilde eğlenip parti yapan bir grup, eğlencenin ardından sahili, çöplüğe çevirdi. Çöplerin ve kırık şezlongların olduğu görüntüler, Bozcaada Belediyesi'nin Twitter hesabından "Nasıl, parti güzel miydi? Yazık, çok yazık..." notuyla paylaşıldı.

Bozcaada'da tepki çeken görüntüler! Parti sonrası çöplüğe döndüAynı paylaşımın devamında ise ''İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri, hem belediyemiz hem de halktan gelen tüm bilgiler ışığında bu işin sorumlularını tek tek tespit etmekte ve en ağır şekilde idari cezalandırma işlemlerini titizlikle uygulamaktadır.'' açıklaması yer aldı. 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...