Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Nisan 2021 17:58

"Brandanın üzerine atlamam" diye uyardı

Antalya’da intihar etmek için 4 katlı binanın çatısına çıkan adam, polisin uzun süren ikna çabaları sonucunda bulunduğu yeren indi.

"Brandanın üzerine atlamam" diye uyardı
Antalya,,intihar girişimi

Kepez ilçesine bağlı Mehmet Akif Ersoy mahallesinde 4 katlı binada, Cüneyt S. (30) İsimli vatandaş eşinden 4 yıl önce ayrıldığını ve bu sebeple intihar etmek istediğini iddia etti.

"Hayatımı darmaduman ettiniz, mahvettiniz her şeyimi yıktınız dağıttınız bir ev ve araba için mi yaptınız bunu dünya malı dünyada kalır hepimiz ölüp gideceğiz" ifadelerini kullanarak bağıran Cüneyt S. (30) için itfaiye ekiplerinin önlem amaçlı branda açtı. Brandayı gören Cüneyt S. bu defa "Onun üzerine atlamayacağım" diye bağırdı.

"Brandanın üzerine atlamam" diye uyardı

Kalabalığın meraklı bakışları arasında bir saat devam eden olay polisin Cüneyt S.'yi ikna edip aşağı ndirmesiyle son buldu. Cüneyt S., sağlık kontrolünün ardınan ifadesi alınmak üzere Kepez Polis Merkezine götürüldü.

“Vatandaşlar kısıtlama dinlemedi”
Olay sırasında mahalle sakinleri hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını bölgede bulunan polislere rağmen hiçe sayarak sokağa döküldü. Polisin uyarıları sonuncunda vatandaşlar evlerine geri gönderilebildi.

"Brandanın üzerine atlamam" diye uyardı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...