Tgrt Haber
23 Aralık 2020 11:08

Bu apartmandaki evlere misafir kabul edilmiyor

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan bir apartmanın yönetimi örnek bir davranışa imza atarak, apartman sakinlerinin sağlığı için evlere misafir kabul edilmemesi tavsiye kararını aldı.

Bu apartmandaki evlere misafir kabul edilmiyor
Aydın,,Efeler,,apartman,,Kovid-19

Ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da korona virüs ile mücadele kapsamında tedbirler alınmaya devam ederken, Efeler’deki bir apartmanın yönetimi aldıkları örnek kararla takdir topladı.

Son günlerde akraba, komşu, taziye ziyaretleri gibi sebeplerle vakalarda artış yaşandığının tespit edilmesi üzerine Sağlık Bakanlığınca alınan tavsiye kararlara uyarak harekete geçen Yedi Eylül Mahallesi Akasya Apartmanı yönetimi, örnek bir karara imza attı.

Apartman sakinlerinin sağlığını koruyabilmek adına, evlere misafir ve ziyaretçi alınmamasını isteyen apartman yönetimi, astıkları uyarı yazısıyla apartman sakinlerinin hassas davranmasını istedi.

Apartman girişine asılan uyarı da “Akasya Apartmanı sakinleri, Covid-19 salgınının tırmandığı bu dönemde, devletimizin aldığı önlemler doğrultusunda, apartman sakinleri olarak akraba, komşu, ziyaretçi gibi kişileri almayalım. Bu konuda hassas davranılması önemle duyurulur. Not, görüldüğünde yetkililere ihbar edilecektir” ifadeleri yer aldı.

Bu apartmandaki evlere misafir kabul edilmiyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...