Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Haziran 2022 16:28 - Güncelleme : 13 Haziran 2022 16:40

Bu kadarı da pes dedirtti, damat gelini düğünde dövdü

Özbekistan’da bir damat, düğün esnasında eşini dövdü, videonun yayılmasıyla olaya tepki yağdı. 

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: Daily Mail
Bu kadarı da pes dedirtti, damat gelini düğünde dövdü
Kadına şiddet,Düğün

Özbekistan'da meydana gelen olay herkesi şoke etti. Bir damat, düğün esnasında eşini dövdü. Yeni evli çift, sahnedeyken bir yarışma düzenlendi. Gelinin oyunu kazanması üzerine damat, öfkeyle yumruğunu gelinin başına indirdi. Şok geçiren gelin, eliyle başını korumaya çalışsa da başarılı olamadı ve ardından iki kadın tarafından sahneden indirildi. Damat ve yanındaki sağdıç da olduğu yerde durdukları gözlemlendi. Olayla ilgili bir soruşturma açılıp açılmadığı bilinmiyor. 

TEPKİ YAĞDI

Ülkede görücü usulü evlilikler geçmişe göre daha az olmakla beraber devam ediyor. Çiftin görücü usulü evlenip evlenmediği bilinmiyor. Orta Asya'da meydana gelen düğün görüntüleri sosyal medyada viral hale geldi ve vatandaşlar tarafından tepki yağmuruna tutuldu. Yorumlardan bazıları ise şöyle: 

“Bu çok üzücü. Umarım onu suçlamak ve onu yaptıklarından sorumlu tutmak için cesaret bulur."

“İyi ki bu korkunç adamı utandırmak için bu görüntü yayınlandı. Anne babası bunu nasıl izleyebilir? Ne kadar korkunç.”

“Bunun bu kadar normalleştirilmesi korkunç. Umarım ondan er ya da geç ondan uzaklaşır."

İLK DEĞİL

Düğün esnasında damadın eşine şiddet uygulaması ülkede ilk kez yaşanmıyor. 2019'da Özbekistan'da benzer bir olay yaşanmıştı. Bir damat, gelinin düğün pastasını yedirmesi sırasında yaptığı bir şaka nedeniyle tokat atmıştı. 

Kaynak: Daily Mail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...