Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Aralık 2020 09:46

Bugün hava nasıl olacak?

​Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Muğla, Antalya, Kahramanmaraş, Düzce, Zonguldak, Bartın, Giresun, Sivas, Ankara çevreleri, Samsun'un doğu ilçeleri ve Trabzon'un batısının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Tunceli ve Erzincan'ın yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Bugün hava nasıl olacak?
yağış,istanbul,gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle güneyli yönlerden, Doğu Akdeniz ile kuzeybatı kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 
Ankara: Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu 10 
İstanbul: Çok bulutlu, doğusu hafif yağmur ve sağanak yağışlı 9 
İzmir: Parçalı ve çok bulutlu 16 
Bursa: Çok bulutlu, hafif yağmur ve sağanak yağışlı 10 
Adana: Çok bulutlu 20 
Antalya: Çok bulutlu, doğusu ile batı kıyı ilçelerinin sağanak yağışlı 20 
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, doğu ilçeleri hafif sağanak yağışlı 15 
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, batı ilçeleri hafif sağanak yağışlı 15 
Erzurum: Parçalı bulutlu -3/5 
Diyarbakır: Çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde sisli ve puslu13 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...