Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 May 2021 09:45

Bulduğu telefonu teslim etmek istedi! Silahla yaralandı

Denizli'de bir kaç gün önce meydana gelen kavgada 16 yaşındaki genç telefonunu düşürdü. Telefonu bulan kişi teslim etmek için gencin yanına gittiği sırada silahla yaralandı.

Bulduğu telefonu teslim etmek istedi! Silahla yaralandı
denizli,,yaşam,,silahlı saldırı,

Edinilen bilgiye göre;

Olay, Denizli'nin Pamukkale ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. Geçtiğimiz günlerde 30 yaşındaki Ali Şahan evinin önünde gürültü yapan 16 yaşındaki S.C. ile tartıştı. Tartışma sırasında 16 yaşındaki gencin telefonu olay yerinde düştü. Kavga sonrası telefonu bulan Şahan, tartıştığı gence telefonu teslim etmek istedi. Telefonu vermek için gelen Şahan ile S.C. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa süre içerince alevlenerek büyük bir kavgaya dönüştü. Kavga sırasında yanında silah bulunan 16 yaşındaki genç Şahanı yaraladı. Sesleri duyarak dışarı çıkan aile üyeleri ise Şahan'ı kanlar içinde buldu.

Çevredekilerim ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan şahsın bacağından vurulduğunu tespit  etti. Polis ekipleri de olayın şüphelisi olan 16 yaşındaki S.C.'yi arama çalışmalarına başladı. Hastaneye kaldırılan Şahan'ın saplık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayın şüphelisi olan 16 yaşındaki genç ise kısa sürede yakalandı.

Oğlunun başına gelen olayı anlatan baba Salih Şahan, "Perşembe günü kavga etmişler. Buradan telefonu ondan habersiz almış gitmiş. Hatta ben burayı kapattım ve oğlan apartta kalıyordu buraya yazdım. Kapı açıktı telefonu burada alıp gidiyor. Burada kavga ediyordu motorlu biriyle. İleride kavga edin babam hasta dedi ve oda sana ne oluyor dedi. Perşembe günü birbirlerine girdiler. Telefon elinden düşmüş ve bizde buradan başkasından bulduk. Telefonu istemişler ve benim oğlan götürüyor orada vurmuşlar" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...