Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 May 2021 06:58

Burdurlu çiftçi paraşütle atladı

Türkiye Kazım Öz’ü tarlasına inen paraşütçü ile girdiği diyalogla tanıdı. Sosyal medyada fenomen haline gelen Burdurlu çiftçi, bu kez kendisi yamaç paraşütü yaptı. Kameraya yine oldukça eğlenceli anlar yansıdı.

Burdurlu çiftçi paraşütle atladı
burdur,,paraşüt,

Burdur’da tarlasına inen Kanadalı paraşütçü ile girdiği diyalog sonrası sosyal medyada fenomen olan çiftçi Kazım Öz, bu kez kendi paraşüte bindi.

BU KEZ KENDİ ATLAYIŞ YAPTI

Türkiye, Kazım Öz’ü paraşütle tarlasına iniş yapan turist ile girdiği eğlenceli diyalog ile tanımıştı. Kanadalı paraşütçü ile Burdur şivesi ile konuştuğu o eğlenceli anlar internette en fazla izlenen videolara arasına girmişti. Öz, bu kez Yamaç Paraşütü Burdur Spor Kulübü Başkanı Fatih Kılıçaslan ile bir araya geldi. Paraşütle atlayış yapan Öz, yine eğlenceli anlar yaşattı.

YİNE GÜLMEKTEN KIRDI GEÇİRDİ

Atlayış sırasında büyük heyecan yaşayan Öz, “Abi gözünü seveyim dur! Anam, Anam! Yemin olsun çok dönüyor. Abi gözlerimi kapatıyorum abi. Durdur şunu” diyerek yine güldürdü.

Öz, deneyimlediği yamaç paraşütüyle yaşadığı korkuyu “Allah'ım, ne dersen de ayakların yere basacak” sözleri ile ifade etti.

Tarlasına inen Kanadalı bir paraşütçüyle Burdur şivesi ile konuşan çiftçi Kazım Öz,  sosyal medyada gündem olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...