Tgrt Haber
28 May 2022 22:14 - Güncelleme : 28 May 2022 23:57

Bursa’da haraketli saatler: Kadını rehin aldı sokağa çıktı, polis o anda vurdu

Son dakika haberi: Bursa'da bir otelde kadını başına silah dayayıp rehin alan şahıs polis tarafından vurulup etkisiz hale getirildi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
Bursa,rehine

Bursa’da Osmangazi ilçesinde Hacıilyas Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesine yakın mahallede rehine krizi yaşandı. Sakarya Mahallesinde çok sayıda suçtan sabıkalı R.A. silahla dışarıya çıkardığı kadın ile birlikte Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde yürümeye başladı.

SİLAHI KENDİSİNE YÖNELTTİ

Kadının çığlıkları üzerine vatandaşlar polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine kısa sürede çok sayıda resmi ve sivil polis intikal etti. Polisler uzun süre elinde silahla tehditler savuran R.A.'yı ikna etmeye çalıştı. B.A.'nin başına dayadığı silahı bir an kendi başına çeviren R.A. polis ekipleri tarafından vurulup etkisiz hale getirildi. Rehin alınan kadın ağlayarak olayın şokunu atlatmaya çalıştı. Çevrede güvenlik şeridi çeken polis ekipleri vatandaşları uzaklaştırırken olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralı R.A.'nın ilk müdahalesini yapıp hastaneye kaldırdı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Rehine olayıyla ilgili yeni görüntüler de ortaya çıktı.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...