Tgrt Haber
29 Ağustos 2021 10:05

Pes dedirten hırsızlık: Yaşlı kadın saksıdan söktüğü çiçeği çaldı

Bursa'da yoldan geçerken bir pencerenin önüne konmuş saksıdaki çiçekleri gören kadın, korkuluklara aldırış etmeden saksıdan söktüğü çiçeği çaldı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Pes dedirten hırsızlık: Yaşlı kadın saksıdan söktüğü çiçeği çaldı
bursa,hırsızlık,yaşlı kadın,çiçek,saksı

Bursa'da bir kadın, pencerenin önünde duran saksıdaki çiçekleri söküp çaldı. Yaşlık kadının hırsızlık yaptığı anlar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Geçtiğimiz gün merkez Osmangazi ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayı herkesi şaşkına çevirdi. Evin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, yolda ilerlerken bir evin camının önünde duran saksıdaki çiçeği gözüne kestiren yaşlı kadın, önce etrafı kontrol etti. Sonra saksının yanına gelerek çiçeği toprağıyla söküp aldı. Yaşlı kadın bir şey olmamış gibi kopardığı çiçeği çantasına koyarak yoluna devam etti.

Ev sahibi eve geldiğinde saksıdaki çiçeğini göremeyince güvenlik kamerasını inceledi. Görüntülerde yaşlı bir kadının saksıdaki çiçeği alarak gittiğini gördü. İlk defa başına böyle bir şey geldiğini belirten ev sahibi şaşkınlığını gizleyemedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...