Tgrt Haber
17 Ağustos 2021 22:41

Büyükşen çifti cinayetinde tutuklanan Mustafa Okşen öldü

Konya'da Mustafa Okşen, Metin ve Necla Büyükşen çiftinin 3 yıl önce maskeli bir kişi tarafından av tüfeğiyle öldürülmesine ilişkin yürütülen davada, "cinayete yardım ve yataklık" suçlamasıyla tutuklanmıştı. Kaldığı cezaevinde fenalaşan Okşen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Büyükşen çifti cinayetinde tutuklanan Mustafa Okşen öldü
büyükşen,cinayet

Konya E Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan Mustafa Okşen (39), henüz belirlenemeyen nedenle fenalaştı. Cezaevi doktorunun müdahalesinin ardından ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırılan Okşen, burada yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

BÜYÜKŞEN CİNAYETİ

Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesinde yaşayan 3 çocuk babası Metin Büyükşen ve eşi Nejla Büyükşen 3 Eylül 2018 günü kar maskeli saldırgan tarafından evlerinde vurularak öldürüldü.

ÖZEL EKİP KURULDU

Çiftin kızları Fatma Büşra ise saldırgandan ölü taklidi yaparak kurtuldu. Çiftin doktor oğulları Osman Büyükşen'in konuyu tekrar gündeme taşıması üzerine jandarma bünyesinde özel ekip kuruldu.

ZANLILAR TUTUKLANDI

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca İsmil Mahallesi'nde 3 Eylül 2018'de işlenen cinayete ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, 17 Temmuz'da olayın azmettiricisi olduğu ileri sürülen Abdullah Başdemir ve Esra Taş ile onlara yardım ettikleri belirlenen Büyükşen ailesinin komşuları Zeki Okşen ve kuzeni Mustafa Okşen tutuklanmıştı.

Büyükşen çifti cinayetinde tutuklanan Mustafa Okşen öldü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...