Tgrt Haber
13 Aralık 2021 13:07

Sahibinin çamaşır makinesine attığı yavru kediyi itfaiye ekipleri kurtardı

Artvin'de yorganın içine giren yavru kediyi fark etmeyen sahibi, yorganı çamaşır makinesine attı. Durumu fark etmesi üzerine telaşlanan sahibi itfaiye ekiplerine haber verdi. Makinede mahsur kalan kedi itfaiye ekiplerince ıslanmış ve korkmuş halde makineden çıkarılarak sahibine teslim edildi.

Sahibinin çamaşır makinesine attığı yavru kediyi itfaiye ekipleri kurtardı
artvin,,yorgan,,kedi,,çamaşır makinesi,

Artvin'de oyun oynamak için yorganın altına giren yavru kediyi fark etmeyen sahibi, yorganı kediyle birlikte makineye attı. Durumun fark edilmesi üzerine makinede mahsur kalan kedi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

ÇALIŞTIRDIKTAN SONRA FARK ETTİ

Edinilen bilgiye göre, Artvin’in Borçka ilçesinde yaşayan Necmiye Akbaba yorganlarını yıkamak için hafta sonu çamaşır makinesine attı. Yorganın içine oynamak için giren yavru kediyi fark etmeyen sahibi çamaşır makinesini çalıştırmasının ardından kediyi fark etti. Bu sırada çamaşır makinesinin kapağını açamayan Akbaba, Borçka İtfaiye ekiplerine haber verdi.

Sahibinin çamaşır makinesine attığı yavru kediyi itfaiye ekipleri kurtardı
Islanmış ve korkmuş halde makineden çıkarılan kedi veteriner hekim tarafından tedavi edildi.

TEDAVİSİNİN ARDINDAN SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Eve gelen Borçka Belediyesi itfaiye ekipleri önce çamaşır makinesinin suyunu tahliye etti, daha sonrada kapağı açarak yavru kediyi kurtardı. Islanmış ve korkmuş halde çamaşır makinesinden çıkartılan yavru kedi, veteriner hekimin tedavisinin ardından sahibine teslim edildi.

Sahibinin çamaşır makinesine attığı yavru kediyi itfaiye ekipleri kurtardı

"İÇİNDE KEDİNİN OLDUĞUNU FARK ETMEDİM"

Evinde 5 kedi beslediğini ifade eden Necmiye Akbaba, “Evi toparlarken yıkamak için yorganı çamaşır makinesine attım. İçinde kedinin olduğunu fark etmedim. Kapağı da açamayınca itfaiyeye haber verdim. Sağ olsunlar geldiler kedimi kurtardılar. Eğer onlar da açamasaydı çamaşır makinesinin kapağındaki cami kırmalarını isteyecektim. Benim için çok önemli bir konu itfaiye çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...