Tgrt Haber
18 Kasım 2021 20:52

Cami bahçesinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu

Başakşehir’de kimliği belirsiz kişiler bir caminin bahçesine, çarşafa sarılı bebek cesedi bıraktı. Durumu fark edenler vatandaşlar, polise haber verdi. Olay yerinde incelemede bulunan ekipler, canileri yakalamak için çalışma başlattı.

Cami bahçesinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu
başakşehir,ceset,bebek,cami

Başakşehir Güvercintepe’deki bir caminin bahçesine bırakılan çarşaftan 4 aylık bebek cesedi çıktı. Bölgede durum değerlendirmesinde bulunan polis ekipleri, vicdansızları yakalamak için geniş çaplı arama çalışması başlattı.

CESEDİ BIRAKANLAR ARANIYOR

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede bulunan vatandaşları uzaklaştırarak inceleme yaptı. Çalışmaların ardından bebeğin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, bebeği bırakan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

'AĞAÇ DİBİNE BIRAKMIŞLAR'

Olayla alakalı konuşan Umut Kaya adlı vatandaş, “Öğle saatlerinde olmuş burada camii bahçesine bırakmışlar. Herhalde bende yeni duydum komşulardan. Burada mavi bir poşetin içerisine koyarak ağaç dibine bırakmışlar” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...