Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Ocak 2022 15:44

Çanakkale'de 5 kişinin öldüğü kazada kahreden 'hız kadranı' detayı: Sürücü uzun zamandır...

Çanakkale Biga'da gece saatlerinde meydana gelen, 5 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Çarpmanın şiddetiyle otomobilden koparak yola savrulan hız kadranı kazanın boyutunu gözler önüne sererken sürücü Birkan Gugul hakkında da şoke eden iddialar ortaya atıldı.

Çanakkale'de 5 kişinin öldüğü kazada kahreden 'hız kadranı' detayı: Sürücü uzun zamandır...
çanakkale,,biga,,trafik kazası,,şoför,,alkol,,ehliyet,

Çanakkale'nin Biga ilçesindeki Balıklıçeşme köyü yakınlarında, gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Hasan Tahsin Ergün, Damla Aytaş, İlknur Arslan, Eda Ertekin ve sürücü Birkan Gugul hayatını kaybetti. Ölenlerden 3'ünün  Çanakkale 18 Mart Üniversitesi İktisadi ve İdari Bölümler Fakültesi Kamu Yönetimi öğrencisi olduğu ortaya çıkarken, kaza hakkında şoke eden iddialar ortaya atıldı. Çarpmanın etkisiyle koparak yola savrulan hız kadranı, kazanın boyutunu gözler önüne sererken sürücü Birkan Gugul'un da geçen sene alkollü araç kullandığı, bu yüzden ehliyetine el konduğu ve uzun süredir şoför kullandığı ortaya çıktı. 

Çanakkale'de 5 kişinin öldüğü kazada kahreden 'hız kadranı' detayı: Sürücü uzun zamandır...
İlknur Arslan (sağda) ve Eda Ertekin (solda)

EĞLENMEK İÇİN GİDİP BİR DAHA DÖNEMEDİLER

Kahreden kaza Çanakkale-Biga D200-02 Karayolu, Biga İlçesi Göktepe köyü yakınlarında dün gece 01:30 sıralarında meydana geldi. Biga'da tanınmış iş adamlarından Birkan Gugul, arkadaşı Gümüşçay eski belediye Başkanı Mehmet Tamer Ergün'ün oğlu Hasan Tahsin Ergün ile birlikte yanlarına Çanakkale 18 Mart Üniversitesi İktisadi ve İdari Bölümler Fakültesi Kamu Yönetimi ikinci sınıf öğrencisi Damla Aktaş, Eda Ertekin ve dördüncü sınıf öğrencisi İlknur Arslan'ı da alarak Çanakkale'de bir mekanda eğlendikten sonra geç saatlerde oradan ayrıldılar. 

Biga'ya geri dönmek üzere arkadaşlarıyla birlikte otomobilin direksiyon koltuğuna geçen Birkan Gugul, Göktepe köyü yakınlarında benzin istasyonundan aniden yola çıkan Taha Kurtoğlu'nun kullandığı TIR'a arkadan çarptı.

Çanakkale'de 5 kişinin öldüğü kazada kahreden 'hız kadranı' detayı: Sürücü uzun zamandır...
Damla Aytaş (sağda), Birkan Gugul (ortada) ve Hasan Tahsin Ergün (solda)

ARAÇTA SIKIŞAN 5 KİŞİ GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI

Çarpışmanın şiddetiyle otomobil demir yığını haline dönüşürken, savrulan TIR ise anayoldaki bariyere çarparak durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ve jandarma çevre güvenliği alarak, yolu ulaşıma kapatırken, İtfaiye ekipleri önce motor kısmından dumanların çıktığı otomobile yangın tüpü ile müdahale etti.

Olay yerine gelen kaza kırım araçları uzun süren uğraş sonucu araca sıkışanları çıkarmayı başardı. Yapılan incelemede Biga 'nın tanınmış iş adamlarından Birkan Gugul, Gümüşçay eski belediye Başkanı Mehmet Tamer Ergün'ün oğlu Hasan Tahsin Ergün, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi İktisadi ve İdari Bölümler Fakültesi Kamu Yönetimi ikinci sınıf öğrencisi Damla Aktaş, Eda Ertekin ve dördüncü sınıf öğrencisi İlknur Arslan'ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Çanakkale'de 5 kişinin öldüğü kazada kahreden 'hız kadranı' detayı: Sürücü uzun zamandır...

EHLİYETİNE EL KONMUŞ

Sabah'ın haberine göre, ,ş insanı Birkan Gugul'un alkollüyken araç kullanmaktan geçtiğimiz yıl ehliyetine el konduğu ve uzun süredir şoför kullandığı ortaya çıktı. Olay günü yanına şoför almayan Gugul'un aracının kazada koparak yola savrulan hız kadranı kazanın boyutunu gözler önüne serdi. Olayın ardından cenazeler otopsi için Biga Devlet Hastanesine kaldırılırken TIR şoförü Taha Kurtoğlu gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...