Tgrt Haber
22 Kasım 2021 13:18

Cani koca uyuyan eşini defalarca bıçakladı

​Aksaray’da 65 yaşındaki bir adam, uyuyan eşini 4 yerinden bıçakladı. Bıçaklama anında kırılan bıçağın bir kısmı kadının göğsünde kaldı.

Cani koca uyuyan eşini defalarca bıçakladı
​Aksaray,kadına şiddet,

​Aksaray’da 6 katlı apartmanın 4’üncü katında yaşanan olayda, Ramazan U., uzun süredir kavga edip tartıştığı eşi Sevgül U.'yu uyuduğu sırada bıçakladı. Kolundan ve göğsünden aldığı 4 ayrı bıçak darbesi ile ağır yaralanan kadının yardımına çığlıkları duyan komşuları yetişti.

Komşuları tarafından haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese sevk edilen sağlık görevlileri, yaralı kadını Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırdı.

BIÇAĞIN BİR KISMI GÖĞSÜNDE KALDI

Bıçağın bir kısmının göğsünde kırılarak kaldığı kadının hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri şüpheli kocayı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...