Tgrt Haber
11 Ocak 2022 15:47

Cani sürücü yol kenarında oynayan köpeği ezdi

Hayvanlara yönelik şiddete bir yenisi daha eklendi... İstanbul Başakşehir'de bir sürücü yol kenarında oynayan iki köpeğin üzerine aracını sürdü. Köpeklerden biri feci şekilde can verdi. O anlar kameraya yansıdı.

Cani sürücü yol kenarında oynayan köpeği ezdi
sürücü,köpek

İstanbul'un Başakşehir ilçesi Bahçekent mahallesinde cani sürücü aracını köpeklerin üzerine sürdü. Yabancı uyruklu olduğu tespit edilen sürücünün lüks cipiyle seyir halindeyken yol kenarında bulunan iki köpeğe direksiyonu kırdığı anlar kameraya yansıdı. Kaçmaya çalışan köpeklerden biri aracın altında kaldı. Köpek aracın altında metrelerce sürüklenirken, sürücü yoluna devam etti. 

SERBEST KALDI!

Zavallı köpeğin telef olduğu görüntünün ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan sürücünün sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakıldığı öğrenildi.

Öte yandan dehşet anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde boş sokakta ilerleyen sürücü, bir anda yönünü değiştirerek aracını köpeklerinin üzerine sürüyor. Sürücünün çarptığı köpek, aracın altında metrelerce sürükleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...