Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Kasım 2021 12:20

Çarpmanın etkisiyle aracın üzerinde diğer tarafa uçtu: Kaskı mermi gibi fırladı

Antalya’da kamyonetle motosikletin çarpışması sonucu, biri ağır 2 kişi yaralanırken, motosiklet sürücüsü çarpışmanın etkisiyle aracın üzerinde diğer tarafa fırlaması kameralara anbena yansıdı.

Çarpmanın etkisiyle aracın üzerinde diğer tarafa uçtu: Kaskı mermi gibi fırladı
Antalya,,Kaza,,Motosiklet,

Antalya’da kontrolüz bir kavşakta, iki gencin bulundupu motosiklet, kavşağa giren kamyonetle feci şekilde çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosikletteki gençler yola savruldu.  Kazada biri ağır olmak üzere iki genç yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Hastaneye kaldırılan gençlerden birinin ağır yaralandığı öğrenildi. Polis, kazaya ilişkin inceleme başlattı.

KASKI MERMİ GİBİ FIRLADI

Kaza anıysa çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, motosikletle kamyonetin çarpışması ve ardından motosikletli gençlerin yola savrulması yer aldı. Görüntülerde yer alan motosiklet sürücüsünün kaskının adeta mermi gibi fırlamasıysa, kazanın şiddetini gözler önüne serdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...