Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Kasım 2020 15:38

Çatıdan düşen adam için seferber oldular

Ümraniye'de apartmanının çatısında çalışma yapan vatandaş, ayağının kaymasıyla aşağıdaki garajın çatısına düştü. Mahalleli, yaralı adamı kurtarmak için adeta seferber oldu. İtfaiye ekipleri ve vatandaşların çabasıyla düştüğü yerden kurtarılan yaralı hastaneye kaldırıldı.

Çatıdan düşen adam için seferber oldular
Ümraniye,,çatı

Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi Saydam Sokak'ta saat 14.30 sıralarında yaşadığı apartmanın çatısında çalışma yapan Mustafa Çapan, bir anda ayağının kaymasıyla dengesini kaybederek apartmanın aşağısında bulunan garajın çatısına düştü. Çatıya düşerek yaralanan Çapan'ı görenler durumu yetkililere bildirdi.

Seferber oldular

Olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çatıda yaralı halde yatan Çapan, sedyeye alınarak merdiven yardımı ile çatıdan alındı. Mahalleli de yaralanan adamı kurtarmak için adeta seferber oldu. Ambulansa taşınan yaralı adam, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Olaya tanık olan Melih Eren, "Çatıda çalışma yapıyordu. Ayağı kaydı düştü. İtfaiye ekipleri geldi. Düşerken gördüm. Ayağı kayıp çatıdan garajın üstüne düştü. Oradan itfaiye ekipleri aldı" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...