Tgrt Haber
05 May 2021 23:18

Çatıya çıkan genç kız, korku dolu anlar yaşattı

Denizli’de psikolojik sıkıntıları olan bir genç kız, yürekleri ağza getirdi. Bir binanın çatısına çıkan genç kız, polis ekipleri tarafından ikna edilerek hastaneye kaldırıldı.

Çatıya çıkan genç kız, korku dolu anlar yaşattı
Genç,İntihar,Girişim

Bir yıl önce babasını kaybeden ve ardından psikolojik sorunları olan 16 yaşındaki R.T bir binanın çatısına çıktı. Ailesinin evde olmadığını anlamasından sonra durumu fark eden aile endişe içinde olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Ekipler olay yerine kısa süre içinde yetişti. Bölgeye gelen ekipler binanın çatısına çıkarak genç kızı ika etmeye çalıştı. Genç kız ikna etme çalışmaları sırasında binadan atlamak için hareketlenmesi endişeye neden oldu ve ekiplere zor anlar yaşattı. Olayın gerçekleştiği sırada sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen meraklı vatandaşlar sokağa çıktı. Genç kız sokağa inen vatandaşlara tepki göstererek evlerine gitmelerini istedi, polis ekipler kalabalığı hemen dağıttı. 1 saat süren ikna çalışmalarının ardından genç ikna edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan genç tedavi altına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...