Tgrt Haber
03 Temmuz 2022 17:45 - Güncelleme : 03 Temmuz 2022 17:51

11 milyonluk hırsızlık kamerada! Çelik kasayı kucaklayıp kayıplara karıştılar

Fatih’te bir tekstil mağazasına giren hırsızlar, içinde 11 milyon TL değerinde doların bulunduğu kasayı kucaklayıp çaldı. Hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 milyonluk hırsızlık kamerada! Çelik kasayı kucaklayıp kayıplara karıştılar
İstanbul,Fatih,Hırsız

Geçtiğimiz ay İstanbul Fatih’te bulunan bir tekstil mağazasında meydana gelen olayda, mağazayı gözüne kestiren hırsızlar gece saatlerinde araçla iş yerinin olduğu sokağa geldi.

Kapıyı zorlayarak içeriye giren hırsızlar çelik kasayı aramaya başladı. İş yeri içerisindeki masa ve sandalyeleri sağa sola fırlatan hırsızlar daha sonra çelik kapının olduğu alana gitti. Bir süre sonra çelik kasayı taşıyarak geldikleri götürdüler. Daha sonra araçla oradan ayrılan hırsızlar kayıplara karıştı.

İŞ YERİ SAHİBİ BÜYÜK ŞOK YAŞADI

İş yeri sahibinin sabah dükkanı açmasıyla fark ettiği olay sonrası büyük şok yaşadı. Durumun polis ekiplerine bildirilmesinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri burada inceleme yaptı.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Gece geç saatlerde yaşanan hırsızlık olayı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde içeriye giren hırsızların çelik kasayı arabaya taşıdığı görülüyor. Kasanın içerisinde 650 bin dolar olduğu (piyasa değeri yaklaşık 11 milyon TL) öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...