Tgrt Haber
11 Kasım 2019 08:52

Cezaevinden çıkan genç dehşet saçtı

Kartal'da cezaevinden yeni çıkan genç eniştesini kafasından, ablasını ve yeğenini ayağından vurdu.

Cezaevinden çıkan genç dehşet saçtı
cezaevi,,saldırı,

Cezaevinden yeni çıkan Cem Y. Kartal Yıldırım Sokak'ta 6 katlı bir binanın 3. katında yaşayan ablası Sedef Adanur O., eniştesi Serkan Güzeltepe'yi ve yeğeni Burçin Güzeltepe'yi silahla vurdu.

Aralarında çıkan nedeni henüz bilinmeyen tartışma sonucu sinirlenen Cem Y. önce eniştesi Serkan G.'yi başından, olayı engellemeye çalışan ablasını ve yeğenini ayağından vurdu.

'Aha silah, aha mermi'

Silah sesleri ile uyanan komşular durumu emniyet ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri Cem Y.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili polis ekiplerine açıklama yapan Cem Y. soğukkanlılığıyla dikkat çekerek, "Aha silah aha mermi" ifadelerini kullandı.

112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ile yaralı enişte, abla ve yeğeni hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı olan enişte Serkan G.'nin durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...