Tgrt Haber
12 Ekim 2021 19:49

Cezaevinden izinli çıkıp üç iş yerini soydu!

İstanbul'da cezaevinden izinli olarak çıkan ve 3 farklı iş yerini soyan kişi ekipler tarafından yakalanarak tekrar cezaevine gönderildi.

Cezaevinden izinli çıkıp üç iş yerini soydu!
Hırsızlık,İstanbul,Cezaevi

İstanbul'da 3 farklı iş yerinde toplam 2 adet bilgisayar ve 12 bin 630 lira para çalındı. İş yeri sahipleri durumu fark ettikten sonra hemen polise bildirdi. Gelen ihbar üzerine Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı.

HIRSIZLIK İÇİN CEZAEVİNDE İZİNLİ ÇIKTI

Sarıyer Polisi güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin önce eşkalini daha sonra kimliğini tespit etti. Kimliği tespit edilen Serhat A.’nın daha önceden cezaevinde yattığı ve izinli olarak çıktığı belirlendi. Polis ekipleri yaptıkları çalışmaları sonucu şahsın izini sürerek Fatih'te bir otelde kaldığını tespit etti. Yapılan operasyon sonucunda yakalanan şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Serhat A. çıkarıldığı mahkeme sonucu cezaevine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...