Tgrt Haber
18 Ağustos 2018 09:15

Çiçek toplamaya giden 87 yaşındaki nineye gözaltı

ABD’nin Georgia eyaletinde mutfak bıçağıyla çiçek topladığı alana gelen polislerin ikazlarına uymayınca şok tabancasıyla vurulup gözaltına alınan 87 yaşındaki Martha Al Bishara’nın İngilizce bilmediği, sadece Arapça konuşabildiği ortaya çıktı

Çiçek toplamaya giden 87 yaşındaki nineye gözaltı
abd

Washington Post’un haberine göre ABD'nin Georgia eyaletinde ikamet eden 87 yaşındaki Martha Al Bishara, mutfak bıçağı ve poşetiyle karahindiba toplamaya çıktıktan bir süre sonra yakındaki kulübün alanına girdi. Kulüpten birileri de 911’i arayarak yaşlı bir kadının elinde bıçakla gezdiğini ancak kimseye saldırmadığını söyledi.

'BIÇAĞI BIRAKMADI'
Olay yerine giden polisler bıçağı bırakması için yaptıkları birçok ikaza yanıt alamayınca şok tabancasını çıkararak kadına ateş etti.

Hakkında "memurun görevini yapmasına engel olma" ve "özel alana izinsiz girme" suçlamaları yöneltilen Martha Al Bishara gözaltına alınarak karakola götürüldü. Yaşlı kadın gerekli incelemenin ardından serbest bırakıldı.

'İNGİLİZCE BİLMİYOR'
Kadının ailesi, polis memurlarının durumu boş yere tırmandırdığını, Martha Al Bishara’nın gelininin olay yerine gelerek onun sadece Arapça konuşabildiğini, İngilizce bilmediğini söylediğini belirtti. Yaşlı kadının 20 yıl önce Suriye’den ABD’ye göç ettiği belirlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...