Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ocak 2022 12:17

Kar bu kez de tavukları vurdu! Çiftlik çatısı çöktü, 18 bin tavuk telef oldu

Düzce'de yoğun kar yağışı devam ederken bir tavuk çiftliğinin çatısı, biriken karın ağırlığına dayanamayarak çöktü. Yaklaşık 18 bin tavuğun telef olduğu çiftlikte büyük çapta maddi hasar oluştu.

Kar bu kez de tavukları vurdu! Çiftlik çatısı çöktü, 18 bin tavuk telef oldu
tavuk çiftliği,,düzce,,kar yağışı,

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde günlerdir devam eden kar yağışı çeşitli olumsuzluklara sebep oluyor. İlçede birçok yol ulaşıma kapanırken bir tavuk çiftliği de yoğun yağışlardan nasibini aldı. Biriken karın ağırlığına dayanamayan çiftlik çatısının çökmesi sonucu yaklaşık 18 bin tavuk telef oldu.

Kar yağışı Düzce’nin Akçakoca ilçesinde bir tavuk çiftliğinin çatısının çökmesine sebep oldu. Kocaali ilçesinde yaşayan Fatih Yılmaz’a ait olan ve Akçakoca'nın Nazımbey köyünde bulunan tavuk çiftliğinin çatısı biriken kar sebebiyle çöktü.

Kar bu kez de tavukları vurdu! Çiftlik çatısı çöktü, 18 bin tavuk telef oldu

Çatının çökmesiyle içeride bulunan yaklaşık 18 bin tavuk telef oldu. Çiftlikte geniş çaplı maddi hasar oluştu.

BELEDİYE EKİPLERİ ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

Son yılların en yoğun kar yağışının yaşandığı Düzce’de belediye birimleri de şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri de kar yağışından dolayı birçok ekiple sahada vatandaşların olumsuzluklardan etkilenmemesi için mücadele ediyor. Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, soğuk hava ve kar yağışından dolayı oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için kontrollerini kent her köşesinde gerçekleştiriyor. Müdürlük ekipleri farklı noktalarda iş bölümü yaptı. Bir çok ekip kaldırımlarda kar küreme çalışmalarına katılırken diğer ekipler ise su vanalarında biriken karları temizleyerek yaşanan arızalara anında müdahale ediyor.

Kar bu kez de tavukları vurdu! Çiftlik çatısı çöktü, 18 bin tavuk telef oldu

Kar yağışından dolayı kanalizasyon bacalarında oluşan kırılma ve çatlakları da tespit eden ekipler, tamiratlarını gerçekleştiriyor. Bacaları tek tek kontrol eden ekipler, önce karları temizliyor ardından da arızaları tamir ederek vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçiyor.
Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, parsel şikayetlerini de değerlendirerek vatandaşların taleplerini yerine getiriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...