Tgrt Haber
04 Ağustos 2021 14:06

Kalp krizi geçiren adamı genç kız kurtardı

Düzce’de girdiği çıkmaz sokakta kalp krizi geçiren yaşlı adamın yardımına anestezi mezunu genç kız koştu. Yaşlı adam erken ve doğru müdahaleyle hayata döndürüldü.

Kalp krizi geçiren adamı genç kız kurtardı
düzce,kalp krizi

Düzce’de kalp krizi geçiren yaşlı adamın yardımına anestezi mezunu genç kız koştu.

Çıkmaz sokağa giren İsmail Veziroğlu aracının içinde fenalaştı. Kalp krizi geçiren adam çevredeki vatandaşlar tarafından araçtan indirilerek güvenli bir yere çekildi. Bu sırada bir otelde çalışan ve Anestezi bölümünden yeni mezun olan Melisa Yalçın yardıma koştu. Yaşlı adama 20 dakikadan fazla kalp masajı ve suni teneffüs yaptı. Veziroğlu uzun süren çabaların ardından hayata döndürüldü.

Olay anının anlatan Melisa Yalçın, “Kalbini ve solunumunu dinledim yoktu. Kalp masajına başladım. Suni solunum verdim hastaya. Ama 5 tur sonra kalp atışları geri geldi. Ambulansı beklemeye başladık” dedi.

Yaşlı adam ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alındı. Anjiyo olması gerektiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...