Tgrt Haber
10 Kasım 2021 19:58

Cinayet işleyeceğini sosyal medyadan paylaşmış

Kocaeli’de beraber alkol arkadaşını öldüren zanlının cinayet öncesinde sosyal medya hesabından “Ben büyük bir cinayet işleyeceğim, bütün dünya duyacak" paylaşımında bulunduğu ortaya çıktı.

Cinayet işleyeceğini sosyal medyadan paylaşmış
Kocaeli,gözaltı,,cinayet,

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde meydana gelen olayda birlikte alkol alan yabancı uyruklu şahıslar Hasan Arafa ve arkadaşı Maher A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi ile birlikte şahıslar birbirine bıçakla saldırdı. Hasan Arafa olayda yaralanırken, Maher A. ise olay yerinden kaçtı. Arafa, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

“HASAN’IN KAÇ DEFA BIÇAKLADIM HATIRLAMIYORUM”

Polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda olaya karıştığı tespit edilen Maher A., Zekeriye N. ve Velid A.’yı gözaltına aldı. İfadesi alınan 3 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Savunmasında, olay günü Hasan Arafa'nın evinde alkol aldıklarını söyleyen Maher A., "4-5 gündür uykusuz kalmıştık. Hasan'la arka bahçeye çıktık, orada Hasan bıçak çıkarıp üzerime saldırdı ve beni bıçakladı. Ben de kendimi korumak için onu bıçakladım. Hasan'ı kaç defa bıçakladığımı hatırlamıyorum, alkolün etkisindeydim. Hasan'ı yaklaşık 2 yıldır tanıyorum, aramızda husumet de yoktu. Hasan'ın neden bana saldırdığını bilmiyorum, biz onunla dosttuk. Bu bıçaklanma olayı olduğunda yanımızda kimse yoktu." dedi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI ORTAYA ÇIKTI

Mahkeme başkanı sanığa, olaydan önce sosyal medyada paylaştığı, "Ben büyük bir cinayet işleyeceğim, bütün dünya duyacak" paylaşımını da sordu. Bunun üzerine sanık, "Benim paylaşımların çoğunda böyle yazılar var." diye konuştu.

2 SANIK TAHLİYE OLDU

Mahkeme heyeti, sanıkların ve tanıkların ifadelerinin ardından Zekeriye N. ve Velid A.’nın tahliyesine karar verirken, Maher A.’nın ise tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma delillerin toplanması için ertelendi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...