Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Mart 2022 18:13 - Güncelleme : 14 Mart 2022 18:23

Sokak ortasında kafasından vurdu, zanlının ifadesi kan dondurdu: Çocukken bana tecavüz etti

Kocaeli’de tartıştığı Ramazan Çar’ı sokak ortasında silahla öldüren zanlı, mahkemede Çar’ın kendisine çocukken tecavüz ettiğini ve bu olaydan sonra psikolojik sorunlar yaşandığını iddia etti.

Sokak ortasında kafasından vurdu, zanlının ifadesi kan dondurdu: Çocukken bana tecavüz etti

Kocaeli’de 8 Ekim 2021 tarihinde meydana gelen olayda, aynı evde bulunan K.C. ile Ramazan Çar (47) arasında bilinmeyen bir sebeple tartıştı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü olayda, K.C, evindeki pompalı tüfekle Çar’a ateş etti. Kurşunların ayağına isabet ettiği Çar, kendini dışarıya atarak kaçmaya başladı. K.C. peşinden koştuğu Çar’ı sokak ortasında başına vurarak infaz etti.

İDDİALAR KAN DONDURDU

Ekipler tarafından yakalanan K.C tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sanık hakkında hazırlanan iddianame, Kocaeli 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İddianamede ifadesi yer alan sanık K.C., "Ben seyyar işlerde yevmiye ile çalışmaktayım. Ramazan Çar bizim köylümüz olur. Ben 6-7 yaşlarındayken köyde hayvan otlatıyordum. Ramazan Çar benim elimi ve kolumu bağlayarak bana tecavüz etti. Ben bu olaydan kimseye bahsetmedim. Bu olaydan sonra psikolojim bozuldu, uyuşturucu bataklığına düştüm. Ramazan Çar hayvanlara bile tecavüz ederdi. Ben bu yaşanılan olaydan hep çok etkilendim ve ona husumet besledim. Ben Gölcük'e 2003 yılında taşındım. Ramazan'ın ne zaman geldiğini bilmiyorum. Gölcük'te karşılaştığımız oluyordu. Ben maktul ile karşılaşmamak için uluslararası gemilerde dahi çalıştım. O yüzden çok burada bulunmuyordum. Biz hiç birbirimiz ile konuşmuyorduk. Ben psikolojik hap kullanıyordum. Aşağı yukarı 2 senedir onu öldürme fikri aklıma geliyordu" dedi.

“ONU ÖLDÜRMEK İSTEMİYORDUM”

Olay günü yaşanılanları da anlatan sanık K.C., ifadesine şöyle devam etti: "Cuma günleri izinli olduğumda olay yeri olan eve esrar ve içki içmeye gelirdim. O eve benden başka giren olmazdı. Olay günü de eve alkol ve esrar içmeye gittim. Akşam saat 18.00 sıralarında Ramazan benim evime geldi. Bu olaydan önce Ramazan benim evime hiç gelmezdi. Ancak benim kaldığım yeri bilirdi. Saat 18.00 gibi geldi. Ben evde esrar ve içki içmiştim. Ramazan bana, 'Nasıl da senden dedemin, babamın intikamını aldım' diyerek bana gerçekleştirdiği istismar olayını hatırlattı. Ben olayı hatırlayınca bir anlık hışım ile arka odada bulunan pompalı tüfeği aldım. İçerisine üç tane fişek koyarak Ramazan'ın karın ve göğüs bölgesine üçünü de ateşledim. İlk sıktığım kurşun ayağına geldi. Diğerlerini de Ramazan'a hedef gözetmeden sıktım. Sıktıklarımın nereye geldiğini hatırlamıyorum. Ben diğer odada bulunan üç fişeği almaya gittiğimde Ramazan hiçbir şey konuşamadan aşağıya kaçtı. Ben peşinden koştum. Ben aşağıda merdivenin dibinde ona üç el daha ateş ettim. O yere düşmüştü ve kımıldamıyordu. Ben rastgele ateş ettim. Ben aslında onu öldürmek istemiyordum. Ancak olay günü gelince film orada koptu. Ben onu öldürdüm"

Cumhuriyet savcısı, K.C.'nin 'Tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanmasını talep etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...