Tgrt Haber
06 Aralık 2021 12:25

Ailesine dehşeti yaşattı: Eşini 25 yerden bıçakladı, çocuklarının boğazını kesti

Diyarbakır’da cinnet getiren baba, eşini 25 yerinden bıçaklayıp çocuklarının boğazını kesti. Çocuklardan 1'i hayatını kaybederken, 25 yerinden bıçakladığı eşi ve kızı ağır yaralandı. Tutuklanan katil zanlısı babanın ifadesi ortaya çıktı.

Ailesine dehşeti yaşattı: Eşini 25 yerden bıçakladı, çocuklarının boğazını kesti
Ambulans,Diyarbakır,Cinayet

Diyarakır'da henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı cinnet getiren 40 yaşındaki baba Mahmut B., eline aldığı bıçak ve makasla ailesine dehşeti yaşattı. Çocuklarına ve eşine saldıran baba, bir çocuğunu öldürürken eşi ve diğer çocuğunu ağır yaraladı.

KANLAR İÇİNDE YARDIM İSTEDİLER

Kanlar içerisinde kalan ailenin bağrışmalarını duyan komşuların haber vermesi üzerine, olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi. Ekipler, 39 yaşındaki anne Sabika B., 15 yaşındaki Elif ve 18 yaşındaki Muhammet Semi B.’yi kanlar içerisinde buldu. Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

EVDEN KAÇARAK HAYATINI KURTARDI

Katil zanlısı, olay yerine gelen Kayapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Evden kaçarak canını kurtaran iki kardeş, güvenlik güçleri tarafından karakola götürerek koruma altına alındı. Muhammet Semi'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Morguna kaldırıldı. 

ALDATILDIĞINI İDDİA ETTİ

Gözaltına alınan katil zanlısı cani baba Mahmut B., verdiği ilk ifadesinde eşiyle daha önce de tartıştıklarını ama bu kez kendisine ihanet ettiği ve aldattığı için böyle bir olay gerçekleştirdiğini ileri sürdü. Katil zanlısı Mahmut B.’nin emniyetteki işlemleri sürerken, daha önce de ailesine şiddet uyguladığı için 3 kez evden uzaklaştırma kararı aldığı, önceki gün biten uzaklaştırma kararının sona ermesiyle eşinin tekrar bir başvurusu olmaması üzerine eve döndüğü ve olayı gerçekleştirdiği ortaya çıktı.
Olayla ilgili olarak polisin incelemesi devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...