Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Haziran 2019 21:52

Cinnet getiren adam eşini ve çocuklarını vurup intihar etti

Esenler'de cinnet getiren Suriyeli bir adam eşini ve 2 çocuğunu silahla vurduktan sonra yaşadığı binanın 5'inci katından atlayarak intihar etti. Ağır yaralanan kadının ve çocukların yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Olayı anlatan mahalle sakini, "Kadın merdivende yatıyordu. Çocuğa sordum 'Babam bize tuzak kurdu' dedi. 1 kız, 1 erkek çocuk ve kadın yaralıydı" dedi.

Cinnet getiren adam eşini ve çocuklarını vurup intihar etti
esenler,intihar

Olay, Esenler Turgut Reis Mahallesi Okul Caddesi'nde saat 19.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Suriye uyruklu olduğu öğrenilen bir adam cinnet getirdi. Önce karısını ve 1'i 9 diğeri 10 yaşında olan 2 çocuğunu silahla vuran adam daha sonra yaşadığı binanın 5'inci katından kendini attı. Duydukları sesler üzerine olay yerine koşan vatandaşlar önce yerde kan içinde yatan adamı gördü. Ardından eve koşan vatandaşlar yaralı halde yardım bekleyen kadın ve çocuklarla karşılaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Sağlık ekipleri ilk müdahalelerinin ardından ağır yaralanan kadını ve çocukları hastaneye kaldırdı. 5'inci kattan atlayan adamın ise hayatını kaybettiği belirlendi. Binanın çevresini güvenlik çemberine alan polis ekipleri bir süre olay yerinde incelemelerde bulundu. Ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

"Çocuğa sordum 'Babam bize tuzak kurdu' dedi" 
Olaya tanık olan bir vatandaş, "Kahvenin önünde oturuyorduk ses geldi. Adam kendini atmış. Çocuğu gördük kan içindeydi. Hemen yukarı çıktık. Kadın merdivende yatıyordu gelememiş aşağıya. Adam kendini atıp intihar etmiş. İçeride beş altı tane kovan vardı. Çocuğa sordum 'Babam bize tuzak kurdu' dedi. 1 kız, 1 erkek çocuk ve kadın yaralıydı" dedi.  

Feci olayın detayları ortaya çıktı

Esenler'de Suriyeli bir babanın cinnet getirerek eşini ve çocuklarını ağır yaralayıp ardından da intihar ettiği olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. 

Esenler Turgut Reis Mahallesi Okul Caddesi'nde saat 19.00 sıralarında cinnet getiren Suriyeli bir baba eşini ve çocuklarını silahla vurarak ağır yaraladı, ardından intihar etti. Yaşanan feci olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Cinnet getirerek kendini 5'inci kattan atan babanın isminin Ömer Mecid olduğu yaşının ise 42 olduğu öğrenildi. 

Esenler'de tütün dükkanı işlettiği belirtilen Mecid'in olay öncesinde 37 yaşındaki eşi Midya Şeyh Mohammad ile tartıştığı bilgisi edinildi. 4-5 yıl önce Afrin'den Türkiye'ye taşındıkları öğrenilen çiftin 11 yaşındaki oğullarının isminin Can Mecid olduğu, 9 yaşındaki kızlarının isminin ise Jin Mecid olduğu tespit edildi. 

Yaşanan feci olayda ağır yaralanan Midya Şeyh Mohammad ile çocuklarının tedavisi Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ediyor.  

Cinnet getiren adam eşini ve çocuklarını vurup intihar etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...