Tgrt Haber
04 Eylül 2021 09:03

Cinnet getiren kişi babasını dövdü, kardeşini öldürdü

Adana’da aile içi tartışma kavgaya dönüştü. Cinnet getiren kişi önce babasını dövdü ardından araya girmeye çalışan kardeşini pompalı tüfekle ateş açarak öldürdü. Saldırgan olay yerinden suç aletiyle birlikte kaçtı

Cinnet getiren kişi babasını dövdü, kardeşini öldürdü
Adana,cinnet,silah,kavga

Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi’ndeki bir müstakil evde, Kahraman Ö., babası Abdul Vahap Ö. ile kardeşi Cihan Ö. sözlü olarak tartışmaya başladı.

ARAYA GİREN KARDEŞİNİ VURDU

Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü. Bir anda cinnet getiren Kahraman Ö., babası Abdul Vahap Ö.’yü dövmeye başladı. Daha sonra Kahraman Ö., araya girmek isteyen kardeşini pompalı tüfekle vurarak olay yerinden kaçtı.

Cinnet getiren kişi babasını dövdü, kardeşini öldürdü

YARALI GENÇ KURTARILAMADI

Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Darp yaralısı baba Abdul Vahap Ö. Yüreğir Devlet Hastanesine silahla yaralanan Cihan Ö. ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Özel Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Cihan Ö. kurtarılamadı.

Cinnet getiren kişi babasını dövdü, kardeşini öldürdü

Cihan Ö.’nün cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Baba Abdul Vahap Ö.’nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis olayı gerçekleştiren Kahraman Ö.’yü yakalama çalışmalarına devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...